Incasso

Effectief invorderen met oog voor opdrachtgever én schuldenaar

U heeft te maken met een rekening die niet wordt betaald. Inmiddels heeft u de nodige stappen ondernomen om het openstaande bedrag zelf te innen, maar zonder gewenst resultaat.

Bouwhuis Incasso-Deurwaarders B.V. is u graag van dienst bij het incasseren van uw openstaande vorderingen. Ons kantoor levert maatwerk met oog voor de belangen van zowel de opdrachtgever als de schuldenaar om zo tot het beste resultaat te komen. Wij adviseren, begeleiden en incasseren op basis van maatwerk. Vanzelfsprekend is ons handelen gericht op het verbeteren van uw cashflow. Wij houden echter rekening met de economische belangen, zodat de (zakelijke) relatie tussen crediteur en debiteur ook na onze bemiddeling kan blijven bestaan.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met één van onze experts. Wij helpen u graag met uw specifieke vraagstelling.

Minnelijk incassotraject

Met onze klantgerichte benadering staat wij garant voor een duurzame en maatschappelijk verantwoordde incasso dienstverlening. Om ervoor te zorgen dat uw debiteur overgaat tot betaling, zetten wij het traject in gang op een vriendelijke en resultaatgerichte werkwijze. Dit gebeurt zowel schriftelijk als telefonisch. Uiteraard werken onze incassomedewerkers met respect naar uw debiteur. Zij werken snel, effectief en efficiënt. Bovendien zoeken wij eerst naar een oplossing zonder tussenkomst van de rechter. Wij werken dus volgens een minnelijk incassotraject.

Internationale incasso

Hebt u opdrachtgevers die niet of slecht betalen in het buitenland? Bouwhuis Incasso-Deurwaarders B.V. lost dit met ons internationale netwerk voor u op. Dit doen wij in samenwerking met lokale incassobureaus, deurwaarders- en advocatenkantoren, verenigd in de TCM GROUP for global debt collecting. Zij zijn bekend met de lokale regel- en wetgeving. De schuldenaar wordt in de juiste taal aangesproken en op de juiste wijze benaderd. Onze medewerkers monitoren de voortgang en houden u op de hoogte van de vorderingen in het incassotraject.

Login

Vul je logingegevens in om mee te bieden.

Heb je nog geen account? Meld je dan gratis aan.