Over ons

Effectief, efficiënt en maatschappelijk verantwoord incasseren

Al ruim 25 jaar zijn wij in Hoorn gevestigd. We hebben meer dan 40 jaar eigen ervaring en zijn deskundig, daadkrachtig en resultaatgericht, maar fair. Ieder financieel probleem kent tenslotte zijn eigen verhaal. Het is aan ons om met u de regie te voeren en samen tot een oplossing te komen!

Daadkrachtig en klantgericht

Bouwhuis Incasso-Deurwaarders B.V. werkt met vaste contactpersonen en medewerkers. Hiermee bedienen wij onze opdrachtgevers optimaal en met de juiste service. Het resultaat van onze klantgerichte en daadkrachtige werkwijze ziet u terug in hoogwaardige kwaliteit en korte doorlooptijden. Wij beschikken over gedegen kennis van de lokale en de landelijke markt. Ons kantoor werkt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Daarom hebben wij ervaring in de meest uiteenlopende branches.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met één van onze experts. Wij helpen u graag met uw specifieke vraagstelling.

Maatwerk

Ons kantoor levert maatwerk met oog voor de belangen van zowel de opdrachtgever als de schuldenaar om zo tot het beste resultaat te komen. Wij adviseren, begeleiden en incasseren op basis van maatwerk. Vanzelfsprekend is ons handelen gericht op het verbeteren van uw cashflow. Wij houden echter rekening met de economische belangen, zodat de (zakelijke) relatie tussen crediteur en debiteur ook na onze bemiddeling kan blijven bestaan.

Minnelijk incassotraject

Met onze klantgerichte benadering staat wij garant voor een duurzame en maatschappelijk verantwoordde incasso dienstverlening. Om ervoor te zorgen dat uw debiteur overgaat tot betaling, zetten wij het traject in gang op een vriendelijke en resultaatgerichte werkwijze. Dit gebeurt zowel schriftelijk als telefonisch. Uiteraard werken onze incassomedewerkers met respect naar uw debiteur. Zij werken snel, effectief en efficiënt. Bovendien zoeken wij eerst naar een oplossing zonder tussenkomst van de rechter. Wij werken dus volgens een minnelijk incassotraject.

Login

Vul je logingegevens in om mee te bieden.

Heb je nog geen account? Meld je dan gratis aan.